Zwemles

Zwemles vanaf 1 April + snelcursus Paasvakantie

Gewone cursus

Vanaf 1 April bied ik zwemlessen aan in zwembaden Ieperman en Wezenberg. Één les heeft een tijdsblok van 30 minuten en kost 25 euro. U kan uiteraard meerdere lessen na elkaar boeken. Om de zwemles zo goed mogelijk af te stellen op het individu, kunnen maximum twee personen van een vergelijkbaar niveau deelnemen aan de les.

Samengevat:

 • Prijs: 25 EUR
 • Duur: 30 minuten
 • Aantal personen: max. 2 personen van verglijkbaar niveau

Snelcursus

Tijdens de paasvakantie loopt er een speciale promotie! Boek tijdens de paasvakantie 8 lessen voor 160 euro. Hiermee bespaart u maar liefst 40 euro! U kan de lesuren zelf inplannen tijdens de paasvakantie en erna. Geen wachtlijst!

Samengevat:

 • Prijs: 160 EUR
 • Duur: 30 minuten x 8 lessen
 • Aantal personen: max. 2 personen van verglijkbaar niveau
 • Data: tussen 8 april en 21 april (vrij in te plannen)

Zowel de gewone cursus als de snelcursus zullen plaatsvinden in de zwembaden Ieperman (Wilrijk), Wezenberg (Antwerpen) en Plantin (Borgerhout). De planning is afhankelijk van de openingsuren van het zwembad, en wanneer het beschikbaar is voor lesgeven (indien nodig, check instructiebad).

2 thoughts on “Zwemles vanaf 1 April + snelcursus Paasvakantie”

 1. Goeiemorgen mijnheer, heeft u tijdens de maand juli nog plaats voor zwemlessen in zwembad Sorghvliet in Hoboken? Mijn dochter Kim van bijna 8 jaar heeft al 2 jaar via school zwemmen gedaan, maar kan nog niet echt zwemmen. Ik hoop dat het met wat extra les wel zal lukken. Voor ons zou het het beste passen tijdens de maand juli, eventueel 2x per week, of meer indien dit beter is.. Kan u iets laten weten aub? Vriendelijke groeten Gerd Lys

 2. Hey Gerd,

  Ik heb nog plaatsjes in Hoboken in namiddag (juli). Iets concreet afspreken kunnen we via mail (zwemles@deaspe.be) of SMS 0473/41.85.23 .

  Alvast bedankt voor de interesse!

  Colin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *